Jdi na obsah Jdi na menu
 


Orli na turistice v Mladcové

14. 7. 2014

Orli na turistice v Mladcové

 

Dne 10. května 2014 se uskutečnil župní turistický pochod pořádaný jednotou Orla Zlín v Mladcové, na který se vydali i zástupci z jednoty Orla Staré Město. Prezence byla od 8.00 do 10.00 hodin na fotbalovém hřišti v Mladcové, odkud se vycházelo. Tento rok byly připraveny dvě trasy, a to 7 km a 15 km. Děvčata z oddílu Rekreační sporty a zástupci nejmladších orlů ze Starého Města si vybrali 7 km trasu: hřiště Mladcová – MHD zastávka Mladcová – Kudlov – Filmové ateliéry – Lesní hřbitov – Maják – Stezka zdraví – Zlín – Mrakodrap – hřiště Mladcová.

Druhá trasa 15 km vedla z hřiště v Mladcové po žluté turistické značce na Zboženské rybníky – Súdná – dále po žluté 2 km – na křižovatce (horizont) se odbočilo doprava na trasu značenou fáborky – Paseky, ulice Na Kopci – sešlo se k obchodu Milka – restaurace U Barcuchů – Mokrá a cíl byl na hřišti Mladcová.

Na děti po trase čekaly zábavné úkoly. Počasí akci přálo a dobrá nálada všem vydržela i po náročném výstupu do cíle. V cíli účastníky čekala sladká odměna, ale i párek s hořčicí. Děkujeme organizátorům za pěknou akci.

Mgr. Jana Ferdová

img_3338.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář