Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dílnička k svátku maminek- 8. května 2014

11. 8. 2014

Dílnička k svátku maminek- 8. května 2014

 

            Ve čtvrtek 8. května odpoledne uspořádala naše orelská jednota v sále orlovny Dílničku k svátku maminek. Děti si zde na několika stanovištích mohly vyrobit dárečky pro své maminky k jejich nedělnímu svátku.

            Protože jsme tuto akci pořádali poprvé, byli jsme zvědavi, kolik dětí se jí zúčastní a kolik toho za daný čas zvládneme vyrobit. Nachystali jsme proto velké množství výrobků, od přáníček, přes papírové květiny, vázičky a dárečky z papíru tak, aby si mezi nimi našly to své jak nejmladší, tak nejstarší děti.

            Přestože na akci přišlo asi jen deset dětí, můžeme s ní být spokojeni. Malí i větší tvořílci využili veškerý čas a s plným nasazením vyrobili pro své maminky krásné dárky. Když jsme se pak v neděli z úst maminek dozvěděli, že jim děti udělaly velkou radost, byla to odměna i pro nás pořadatele. Výtvarné dílničky k různým příležitostem proto zkusíme v naší jednotě zopakovat.

            Velké poděkování patří touto cestou Alči Kolaříkové, Lidušce Janečkové, Helči Burgetové a Evě Elšíkové, které ochotně dětem na stanovištích pomáhaly.

 

                                                                                                          Alžběta Doležalová

img_5557.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img_5558.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img_5560.jpg

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář