Jdi na obsah Jdi na menu
 


CARUZOŠOU - VÝSLEDKY

5. 12. 2010


ORELSKÝ SLAVÍČEK  -   CARUZOŠOU

 

V sobotu 27. listopadu 2010 odpoledne proběhla v Domaníně na Orlovně soutěž ve zpěvu jednotlivců bez hudebního doprovodu pod názvem Orelský slavíček neboli Caruzošou. Do soutěže ve zpěvu nastoupilo 20 účastníků. Ti byli rozděleni do 4 kategorií podle věku. Odbornou komisi pro vyhodnocení tvořili Mgr Sýkorová Zdeňka, Klempířová Marie, Trlidová Monika. Ceny pro vítěze a malé pohoštění zajistil Orel Domanín resp. župa Velehradská. Programem všechny provázela paní Miluše Bezděková z Mor. Písku.

 

Výsledky :

V první kategorii – předškoláci nejlépe zazpívala Petrželková Eliška s písní Běžela ovečka a Sluníčko, sluníčko. Druhé místo získala Feldvabelová Ester a třetí Vojtková Helena obě ze Starého Města. Na dalších místech byli Janča Ladislav a Evelína Lopraisová.

Ve druhé kategorii, kam patří žáci 1. a 2. třídy byla nejlepší Výmolová Denisa s písní Na políčku v jetelíčku…, drhá byla Kosková Zuzana a třetí Loprais Maxmilián. Na dalších místech byli Slámová Simona, Loprais Bartoloměj a Benedíková Nikol.

Ve třetí kategorii soutěžili žáci 3. až 5. třídy. Nejlepší ocenění získala Gieslová Ludmila s písní Popelky, druhá byla Raiskupová Lenka a třetí místo získala Černá Adéla. Na dalších místech byl Náplava Martin, Kuchařová Lucie a Juřík Matěj.

V kategorii 6. až 9. třídy nejlépe zazpívala píseň Proměny Zálešáková Kristýna z Mor. Písku, druhá byla Sýkorová Tereza a třetí Tošovská Andrea, obě z Mor. Písku. 

Ti co se umístnili na 1. až 3. místě obdrželi diplom a věcnou cenu, kterou uplatní ve škole či v domácí přípravě. Všichni zúčastnění pak obdrželi něco proti žízni a sladký pamlsek. Přítomní byli také rodiče, sourozenci nebo babičky účinkujících, takže sál v Orlovně byl zaplněn. Krásné a pohodové sobotní odpoledne se všem líbilo.

Děkujeme pořadatelům za organizaci této soutěže, vyučujícím a rodičům za přípravu dětí na soutěž a všem zúčastněným, že se naučili zazpívat písně a jednu z nich zazpívali na veřejném vystoupení.

 

Kukturní rada Orla župy Velehradské

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Caruzošou-výsledky

(Zálešáková Dagmar, 7. 12. 2010 14:11)

účinkující uváděla bc.Barunka Halodová a v komisi byla ještě Mgr.Jana Ferdová